Käännöstoimisto Logoteknia Oy

info@logoteknia.com

+358 44 9898298

Taitto ja asettelu

Tarjoamme myös taittopalvelua osana käännöspalveluamme. Käsittelemme suoraan yleisimpiä tiedostoformaatteja kuten Word, Powerpoint, Excel, Indesign, Photoshop, PDF jne. Myös muiden formaattien käsittely hoituu meiltä.

Taitosta käytetään usein englanninkielistä lyhennettä DTP eli desktop publishing. Kääntämisen yhteydessä tämä tarkoittaa yleensä sitä, että dokumentin elementit saadaan kohdistettua tai aseteltua uudelleen siten, että esimerkiksi erikielisten lauseiden pituuserot eivät sotke asiakirjan asettelua.

Taiton ja asettelun kategoriaan voidaan laskea myös pikseliformaatin kuviin upotetun tekstin kääntäminen eli käännös kuvasta. Tässä käytetään erityisiä tekstintunnistusohjelmistoja. Tekstin irrottaminen kuvista, kääntäminen ja muokkaaminen takaisin onnistuu meiltä, mutta mikäli käytössänne on käytetyllä ohjelmistolla tehdyt raakaversiot kuvista (joissa teksti ja elementit ovat erillisiä), näiden liittäminen osaksi toimeksiantoa nopeuttaa työtä ja laskee kokonaishintaa.

Mikään ei ole meille mahdotonta, joten kysy tarjousta minkä tahansa tyyppisen materiaalin käännöksestä ja asettelusta. Meillä on joko ratkaisu valmiina tai kehitämme sen juuri tarpeeseenne sopivaksi.

Taitto ja asettelu laskutetaan tuntiperusteisesti.

Pyydä ilmainen tarjous kuvia sisältävän asiakirjan käännöksestä ja taitosta joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen info@logoteknia.com tai puhelimitse numeroon +358 44 9898298 (ark. 9-17).