Verkkosivuston käännös vaivattomasti

Olemme kääntäneet lukuisia verkkosivustoja sekä kotimaisille että kansainvälisille toimijoille. Verkkosivuston tai verkkokaupan käännös vaatii muiden laatukriteerien lisäksi myös teknistä osaamista. Useimmissa tapauksissa asiakas luo tunnukset sivuille, joista noudamme tekstin käännettäväksi ja suoritamme käännetyn sisällön syötön ja tarvittaessa autamme laittamaan monikielisyysasetukset kuntoon. Suuremmat asiakkaat toimittavat tyypillisesti omat käännöstiedostonsa, jotka ajetaan käännettyinä takaisin sisällönsyöttöjärjestelmään. Kummassakin tapauksessa tekninen tarkkuus, kuten tagien virheetön sijoittelu, on yhtä tärkeää kuin kielellinen tarkkuus. Näin varmistetaan, että sivusto näyttää yhdenmukaiselta ja toimii myynnin kannalta yhtä hyvin eri kieliversioissa.

Meillä on laaja-alainen verkkotekniikoiden tuntemus, ja osalla kääntäjistämme on myös ohjelmointitaustaa. Näin projekti etenee kitkatta ja tekniset ongelmat ratkaistaan ripeästi.

Käännettäessä sisältöä verkkoon on myös SEO eli hakukoneoptimointi tärkeää huomioida. Käännöstyössä tämä tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että käytetty sanasto lisää konversiota eli myyntiä. Teknisemmin ilmaistuna on huolehdittava muun muassa siitä, että sivuston kaikki hakukoneelle näkyvät elementit on käännetty tavalla, joka tukee haluttua tulosta kuten myynnin lisäystä.

Wordpress-käännös

Wordpress on verkon ylivoimaisesti suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Toimitamme Wordpress sisällönhallintajärjestelmälle käännökset suoraan ja vaivatta. Käsittelemme käännöstiedostot tai syötämme sisällön tarvittaessa itse ja teemme tarvittavat säädöt sivuston muuttamiseksi monikieliseksi. Tätä tehtävää hoitavat asiantuntevat kääntäjä-webohjelmoijamme, jotka auttavat ottamaan ensiaskeleet kansainväliseen liiketoimintaan tai laajentamaan jo olemassa olevaa tuote- ja kielivalikoimaa.

Mikäli Wordpress-sivustonne sisältöä muokataan erittäin usein, ja haluatte eri kieliversioiden päivittyvän lähes yhtäaikaisesti, meillä on tarjota tähän ratkaisuja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota meihin yhteys ja kysy lisää palveluistamme joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen info@logoteknia.com tai puhelimitse numeroon +358 44 9898298 (ark. 9-17).