Käännöstoimisto Logoteknia Oy

info@logoteknia.com

+358 44 9898298

Verkkosivustojen ja verkkokauppojen käännös

Moni huipputuote ja -palvelu ansaitsisi enemmän myyntiä, myös ulkomaille. Onko teidän verkkosivunne käännetty englanniksi tai muille kielille ammattimaisesti ja myyvästi?

Usein ajatellaan, että verkkosivujen ja muun markkinointimateriaalin tuottaminen esim. englanniksi voidaan hoitaa talon sisällä, koska työntekijät osaavat alansa sanaston englanniksi. Tällä tavoin lopputulos ei kuitenkaan useimmiten ole sellainen, että se lisäisi myyntiä.

Kansainvälistä yhteistyökumppania etsivälle verkkosivusto on usein ensimmäinen asia, jonka perusteella he arvioivat laatua.

Laadukas vaikutelma syntyy pienistä asioista

Kielen ammattilainen huomaa heti, että käännös ei ole ammattilaisen tekemä. Asiakas ei kuitenkaan välttämättä huomaa sitä suoraan, vaan sivuston pienet virheet antavat hänelle huonon ensivaikutelman. Hän ei tiedä tai hänellä ei ole aikaa miettiä asiaa, vaan hän voi vain päätellä yksinkertaisesti, että koska sivusto ei anna hyvää vaikutelmaa, ei tuotekaan voi olla kovin hyvä. Vaikka se olisi kaikista paras.

Ei kannata säästää väärästä paikasta, mikäli tavoitteena on myynti ulkomaille. Jo yksi tai muutama uusi asiakas riittää tuomaan kansainvälisiin verkkosivuihin tehdyn panostuksen takaisin, usein moninkertaisesti. Ei-ammattimaisesti käännetty sivusto voi olla halpa, mutta onko siitä hyötyä?

Valttina laaja kokemus ja osaaminen

Me Logoteknialla käännämme verkkosivustonne kymmenen vuoden aikana kerryttämällämme ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan kokeneita ja osaavia, valikoituja kääntäjiä, ja tarkistamme lopputuloksen huolellisesti. Lisäksi teillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja muutosehdotuksia lopputulosta koskien, jotka sitten otamme mukaan lopulliseen versioon. Näin lopputuloksena on sivusto, joka antaa tuotteestanne tai palvelustanne laadukkaan ja ammattitaitoisen kuvan.

Olemme kääntäneet lukuisia verkkosivustoja sekä kotimaisille että kansainvälisille toimijoille. Verkkosivuston tai verkkokaupan käännös vaatii muiden laatukriteerien lisäksi myös teknistä osaamista. Useimmissa tapauksissa asiakas luo tunnukset sivuille, joista noudamme tekstin käännettäväksi ja suoritamme käännetyn sisällön syötön ja tarvittaessa autamme laittamaan monikielisyysasetukset kuntoon. Suuremmat asiakkaat toimittavat tyypillisesti omat käännöstiedostonsa, jotka ajetaan käännettyinä takaisin sisällönsyöttöjärjestelmään. Kummassakin tapauksessa tekninen tarkkuus, kuten tagien virheetön sijoittelu, on yhtä tärkeää kuin kielellinen tarkkuus. Näin varmistetaan, että sivusto näyttää yhdenmukaiselta ja toimii myynnin kannalta yhtä hyvin eri kieliversioissa.

Meillä on laaja-alainen verkkotekniikoiden tuntemus, ja osalla kääntäjistämme on myös ohjelmointitaustaa. Näin projekti etenee kitkatta ja tekniset ongelmat ratkaistaan ripeästi.

Käännettäessä sisältöä verkkoon on myös SEO eli hakukoneoptimointi tärkeää huomioida. Käännöstyössä tämä tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että käytetty sanasto lisää konversiota eli myyntiä. Teknisemmin ilmaistuna on huolehdittava muun muassa siitä, että sivuston kaikki hakukoneelle näkyvät elementit on käännetty tavalla, joka tukee haluttua tulosta kuten myynnin lisäystä.

Wordpress-käännös

Wordpress on verkon ylivoimaisesti suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Toimitamme Wordpress sisällönhallintajärjestelmälle käännökset suoraan ja vaivatta. Käsittelemme käännöstiedostot tai syötämme sisällön tarvittaessa itse ja teemme tarvittavat säädöt sivuston muuttamiseksi monikieliseksi. Tätä tehtävää hoitavat asiantuntevat kääntäjä-webohjelmoijamme, jotka auttavat ottamaan ensiaskeleet kansainväliseen liiketoimintaan tai laajentamaan jo olemassa olevaa tuote- ja kielivalikoimaa.

Mikäli Wordpress-sivustonne sisältöä muokataan erittäin usein, ja haluatte eri kieliversioiden päivittyvän lähes yhtäaikaisesti, meillä on tarjota tähän ratkaisuja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota meihin yhteys ja kysy lisää palveluistamme joko yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen info@logoteknia.com tai puhelimitse numeroon +358 44 9898298 (ark. 9-17).